Cursus MDV syndroom
 18 juli 2020

De door COVID-19 uitgestelde cursus, die aanvankelijk in maart was gepland, is inmiddels weer achter de rug. En wat was het fijn dat op één na iedereen kom mee schuiven naar de zomer. We moesten natuurlijk eea aanpassen in verband met de social distance. Maar een mooiere locatie dan deze hadden we ons niet kunnen bedenken. Het in oude eer herstelde Instituut Veterinaire Anatomie in de Bekkerstraat bood dé ideale omgeving. Tanja had in 1974 haar eerstejaars snijpracticum daar, en was er vervolgens enkele jaren student assistent, het was dus bijzonder om daar nu zelf een cursus te geven. Enkele jaren later verhuisde ook de veterinaire anatomie naar de Uithof.

Onze cursisten konden op gepaste afstand van elkaar de presentaties en demonstratie volgen. Alle hygiëne maatregelen en logistiek waren goed verzorgd, en ook de lunch was helemaal corona-proof geregeld. Freek, dank voor de prima organisatie!

Hieronder een impressie van een bijzondere, leerzame, gezellige en onvergetelijke dag, niet in de laatste plaats dankzij onze fijne cursisten, die wij dan ook van harte willen bedanken voor hun inspirerende aanwezigheid.

 

 


Gegevens cursus:


Tijd:

Vanaf 8.45u bent u welkom.
Graag uiterlijk om 9.00u aanwezig. Het programma start om 9.15u precies!
Eindtijd +/- 16.00u.


Locatie:

Anatomiegebouw
Bekkerstraat 141   
3572SG Utrecht

We beschikken daar over het prchtig gerestaureerde oude veterinaire anatomiegebouw, alwaar meer dan voldoende ruimte zal zijn om op verantwoorde wijze ons onderwijs te geven, met inachtname van alle hygiënemaatregelen omtrent Covid-19.

https://anatomiegebouw.nl/contact/

Er is voldoende -gratis- parkeergelegenheid 

Meenemen:
witte jas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb